Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]снимка: Анита Петкова, Виждам те КАТ- ВарнаБез

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgснимка: Анита Петкова, Виждам те КАТ- ВарнаБез
Коментари Харесай

Варненци се смеят на предизборното асфалтиране, залагат колко ще издържат някои неудачни решения

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

фотография: Анита Петкова, „ Виждам те КАТ- Варна ”

Без подозрение, множеството варненци свързват асфалтирането по по-малките улици в града с наближаващите локални избори. А и самите поправки са си такива – бързи, ефектни, само че... не изключително смислени тук-там.

Това сподели варненка в групата „ Виждам те КАТ- Варна ”във Facebook. Тя снима по какъв начин е направена връзка на две улици в регион „ Приморски ” – „ Уилям Гладстон ” и „ Никулицел ”, и то на място, където такава наподобява не би трябвало да има.



На процедура с това инженерно решение общината предизвиква водачите да нарушават разпоредбите – да минават през зелени площи, тротоари и бордюри, с цел да си съкратят пътя с някой метър. И също така, „ отварянето ” е станало по най-аматьорския метод. Затова и варненци разясняват:

Не е приключено несъмнено...има още няколко пласта асфалт, с цел да пойрият капака на шахтата

Егати решението... а можеха да изравнят двете равнища... но пък тогава няма да остане за крадене... идея пердута!

Ако го бяха оправили както си би трябвало, щяхме да се зачудим в България ли сме към момента

Да заложим ли какъв брой време ще отнеме до първото пропадане/слягане и първата дупка!?

Е най-добре да сме признателни, че най-малко като дойдат избори, оправят улиците, само че оправят е доста мощно казано... 8-9 дни стояха разкопани, валя ги дъжд, отнесе част от подложната настилка, минваха ги камиони и коли (включително и ние си трошихме колите) по не знам какъв брой дневно, унищожих и останалото, което не можа дъжда, изпълниха се орязаните площи и дробовете ни с прахуляк,есен е, на всички места в изкопите се набиха листа, и в този момент мятат един асфалт от горната страна... забавно, че смъкнаха 85% от асфалта, а 15% остана, неразбираемо за какво, на някои места в супер причудливи форми, да не приказваме че шахтите ги оставиха с квадратчета остарял асфалт, който също се разруши за тези 8-9 дни. Чуден ремонт, като нямаш здрава основа кое ще държи пътя, не знам...да не приказваме че Гладстоун си беше надиплен като баницам което значи че основат и преди този момент си е била зле. Не ми се разяснява. Мислиш че не желая да вършат улиците из които карам всеки ден ли? Не - в противен случай - само че желая да ги оправят по стандарт и да има улици най-малко 4-5 години, а не проформа, и следващата година отново да е същата работа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР